Sunday, August 5, 2018

KASUT TAWAF MULTIPURPOSE


Ada orang tanya kasut tawaf tu untuk umrah dan haji sahaja ke? Awak rasa apakah jawapan saya?

Cubalah teka. Kasut Tawaf kita ni boleh dikreativitikan penggunaannya ikut keperluan anda semua yang penting gunakan dalam bangunan sahaja. Jangan gi jalan-jalan pakai kasut tawaf jer tak pakai kasut lain sebagai alas.

Masa tu ko jawab ler sendiri ya, kalau hujan berenanglah kaki kalau panas pulak alamat cepatlah terkoyak tapaknya kena kerikil dijalanan.

Baru-baru saya ada terima pertanyaan dari seorang customer yang beli kasut tawaf ini untuk kakaknya yang baru di operate kaki asbab kencing manis. Menurut doktor kakinya tak boleh pakai stokin yang ketat sebab masih lagi belum pulih sepenuhnya. Kak Hajjah cadangkan beliau ambil kasut tawaf velvet sebabt lebih strecthy dan bentuknya bulat sikit.

Kak Hajjah tunjukkan gambar-gambar close up dekat dan tanyakan saiz kaki kakaknya, bolehlah masuk kasut tawaf velvet plus size ni. Sebab tawaf velvet plain ni boleh masuk sampai kaki saiz 9.

Kalau ada sakit kaki pakai bahagia tapak tu pakailah dalam rumah amat selesa yakmat. Ni testimony diri sendiri jer, buat tidur pun best jugak kaki tak masuk angin tau.


Had tumit - RM10.00

BOOT CUT - RM16.00

HAD BUKU LALI - RM15.00

HAD BUKU LALI - RM12,00
WHATSSAP KAK HAJJAH
019-2883235




No comments:

Post a Comment

BORANG TEMPAHAN - SERIUS BUYER SAHAJA

Name:
Email Address:
No. Telefon
Alamat
Pesanan Anda Telekung
Tudung
Jubah/Mini Jubah Haji
Stokin/Kasut Tawaf
Seluar
Lain-lain barangan keperluan haji dan umran
Saiz dan Kuantiti

Create a web form here

RAKAN NIAGA TELEKUNGMUSLEEMA